Ενημέρωση συζήτηση για τη Μόρια με τηλεφωνική επικοινωνία με συντρόφους/ισσες από Μυτιλήνη

ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ/ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Στα πλαίσια του να προάγουμε την αυτοοργάνωση και την ψυχαγωγία που δε διαμεσολαβείται από το χρήμα, το εμπόρευμα και το κέρδος, οργανώνουμε αυτή τη δομή θεματικών εκδηλώσεων με παράλληλη λειτουργία καφενείου στο Παράρτημα. Κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων θα αντλούνται από τις συζητήσεις που προκύπτουν στη συνέλευση και θα ανοίγονται στον κόσμο με ποικίλους τρόπους .

Αντιλαμβανόμαστε τις αντιιεραρχικές και αυτοοργανωμένες διαδικασίες ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα επιτακτικότερα δε στους καιρούς που ζούμε. Έτσι προπαγανδίζουμε τις ιδέες μας και μέσω των εκδηλώσεων αυτών που τις θεωρούμε ένα από τα εργαλεία μας.

Με αυτή την διαδικασία εναντιωνόμαστε στην αντίληψη της μαζικής και τυποποιημένης διασκέδασης που αναπαράγεται από τις κυρίαρχες νόρμες, στην εμπορευματοποίηση των πάντων και την αλλοτρίωση του ανθρώπου.

Επιλέγουμε στους κινηματικούς χώρους που δρούμε να προωθούμε ιδέες που εχθρεύονται την σαπίλα και τον κανιβαλισμό αυτού του κόσμου. Δομώντας σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ισότητα.

Τα έσοδα του καφενείου θα διατίθενται για κινηματικούς σκοπούς.

Τετάρτη 19/2 στις 19:00 ενημέρωση συζήτηση για τα τελευταία γεγονότα στη Μόρια με τηλεφωνική επικοινωνία με συντρόφους/ισσες από Μυτιλήνη.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους/ις μετανάστες/τριες στο χώρο Γαλαξίας στην Ερμιονίδα, πάνες για παιδιά έως 4 ετών, γάλα σε σκόνη για μωρά, ρούχα και γάλατα εβαπορέ.