Εκδήλωση: “Από τη δημοκρατία στη δικτατορία και πάλι πίσω”.

Από τη δημοκρατία στη δικτατορία και πάλι πίσω…

…Η εξουσία στη συνέχειά της θα στήνει πάντα μνημεία στα πολυτεχνεία του χθές και πολυβόλα στις εξεγέρσεις του σήμερα.

Εκδήλωση – Συζήτηση:

Μια ματιά στην διαμόρφωση και εξέλιξη του ελληνικού κράτους και καπιταλισμού, μέσα στο εκάστοτε παγκόσμιο περιβάλλον, οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες, τα περιεχόμενά τους και οι επιλογές των αγωνιζόμενων πριν και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και το ιστορικό τους νήμα μέχρι σήμερα.

Παρασκευή 16/11, στις 19:00 στο Παράρτημα

Η μόνη επαναστατική προοπτική βρίσκεται στο συνεχή αγώνα για την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου, για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας.

Ενάντια στον καπιταλιστικό εφιάλτη, επιλέγουμε την ζωή αντί για τον θάνατο και πιστεύουμε ότι ο μόνος αγώνας που έχει νόημα να διεξαχθεί είναι ο ταξικός/διεθνιστικός, μέσω της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Eπιλέγουμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε αφήγημα, σοσιαλδημοκρατικό ή εθνικιστικό που επιδιώκει την διαιώνιση του καπιταλιστικού κόσμου της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, του ολοκληρωτισμού, των πολέμων, της φτώχειας, της λεηλασίας του φυσικού κόσμου και παλεύουμε για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, για την ατομική και συλλογική απελευθέρωση.